Minggu, 01 Februari 2015

PAKEJ 3 HARI 2 MALAM BUKITTINGGI

PAKEJ 3 HARI DAN 2 MALAM DI BUKITTINGGI


DAY 1 : TIBA DI AIRPORT - BUKITTINGGI (L, D )
tiba di airport antara bangsa minangkabau di padang, di sambut oleh wakil kami kemudian kita bertolak menuju Bukittinggi, dalam perjalanan kita singgah di kedai nasi LAMUN OMBAK untuk sarapan ( personal account ) kemudian meneruskan perjalanan dan melawat : AIR TERJUN LEMBAH ANAI, RUMAH GADANG di PDIKM - PADANG PANJANG, makan tengah hari di KEDAI NASI PAK DATUK, melawat SULAMAN MAYANG TAURAI, SULAMAN PUTRI MINANG, melawat PANDAI SIKEK dan masuk hotel, petang hari melawt JAM GADANG - PASAR ATAS BUKITTINGGI. makan malam di kedai nasi SEDERHANA, masuk hotel dan free program.

DAY 2 : BUKITTINGGI - AUR KUNING ( B, L,  D)
setelah sarapan kita melawat PASAR AUR KUNING untuk belanja kain borong, MAKAN TENGAH HARI DI KEDAI NASI GON RAYA, kemudian kita melawat SIANOK CANYON dan LUBANG JEPUN ( kena siapkan tips RM 5 / PAX untuk local guide ), seterusnya kami bawa berehat dan minum tea di TARUKO CAFE - BUKIK TAKURUANG, kembali ke hotel, makan malam di kedai nasi PONDOK BASELO, kembali ke hotel dan free program

DAY 3 : BUKITTINGGI - AIRPORT ( B )
bertolak awal dari hotelm shalat subuh di masjid dalam perjalanan menuju airport. masuk airport dan tour end. jumpa lagi di lain masa dan kesempatan.

HARGA PAKEJ : sila call / whatsapp : MUHAMMAD SUBARI +6281806803803

pakej include :
- transportation, hotel, meals, tempat melancung, parking fee

facebook kami : BARI PANDUWISATA